Logo PBV
   
   
Naar 
home
page

foto 1

   
   

CRIMINALITEIT

PARTIJ BURGERS IN VRIJHEID
De partij van doen en minder praten!
 
 
 
Partij Burgers in Vrijheid 'PBV'
E-mail: partijburgersinvrijheid#gmail.com
Tel: 560-3914 


Waar gaan we naar toe? Hoe moet dit verder? Deze zijn vragen die je veel onder de bevolking in de gemeenschap hoort. Maar wat wordt er momenteel werkelijk aan gedaan? Onze politici lopen maar te verkondigen dat alles onder controle is en weer anderen zijn er o zo hard daarmee aan het werk geslagen en weer anderen die het probleem ontkennen. Als goede politici heb je overal een excuus voor of in elk geval een antwoord. Dat deze praatjes niet veel helpen om de criminaliteit werkelijk aan te pakken is duidelijk.

We krijgen steeds meer verdwijningen, moorden, slachtoffers in geweld zaken, drugs en overvallen. Maar we hebben het onder controle! Dan is de vraag of we überhaupt wel politie hebben op dit eiland? O ja, af en toe staan ze je wagen te controleren en te kijken of je, je snelbinder wel of niet om hebt. Maar om op zijn normaal Nederlands te zeggen, 'boeven pakken' is er niet echt bij.

Soms vraag je, je af of dat is door de kleinschaligheid. Het zou wel net dat familielid kunnen zijn die de boef is en die dan opgepakt zou moeten worden. En laten we eerlijk zijn, je stopt je eigen familie toch niet in een 'huis met eengoede toekomst'?

Het is duidelijk dat onze gezaghebber mee waait met de noordoostpassaat en bij onze minister van justitie is de windrichting nog niet bepaald en staat dan west en dan weer zuid! Elkaar dwarsliggend en links is rechts voor de ander! Er is geen beleid en er zijn ook geen vaste regels! Zo dus ook geen bescherming of controles! Dat is te zien dat de ene wel alles mag en de andere totaal niets. Bij de ene is altijd de vergunning aanwezig, bij de andere mist het net een stempel. Maar dan nog maar niet te praten over het drugsbeleid wat helemaal afhankelijk is waar het geld vandaan komt! Bijvoorbeeld op ons eiland alleen zijn we 850 meubelzaken rijk! Op 140.000 mensen kun je op 850 plaatsen stoelen, banken en bedden kopen! Is dat niet een beetje te veel? Waarom zijn al deze zaken op dit eiland? En waarom gaat er nog steeds geen belletje rinkelen bij de justitie? Of wordt dit oogluikend (lees gesloten ogen) toegestaan? Duidelijk dat het om het vervoeren van het witte goud gaat, die we hier uitpakken en verder door sluizen! Onze justitie weet natuurlijk van niets maar ondertussen is er een waslijst aan onopgeloste moorden en verdwijningen.

De jongeren pikken het niet langer. Ze worden ondergewaardeerd, onderbetaald door hun buitenlandse slavendrijvers die alsmaar meer willen maar niet meer betalen. Jongeren zijn het zat en met wat rondbrengen en feesten af te gaan verdienen ze wel het tien dubbele!

Niet ethisch? Klopt, maar hoe ethisch zijn onze politici bezig die bewust blijven onderdrukken en vernederen maar ook alles in hun directe omgeving beschermen? 'Dom houden' plat gezegd! En dat komt omdat er nauwelijks nog controle is met een zwaar onderbezet/ manipuleerbare politiemacht. Zo is het nu een onhoudbaar situatie en moeilijk om dat allemaal nog in goede banen te leiden.

Straffen zijn er alleen maar voor die minderbedeelden maar diegenen met het grote zwarte geld, kopen zich letterlijk overal uit! Dubieuze uitspraken bij de rechtbank en manipuleerbare Instanties en personen die normaliter zouden moeten ingrijpen. Zware straffen en geen uitzonderingen in de rechtspraak zouden al wonderen kunnen doen.

'Ruim op die boel' was eens een slagzin. Wij stellen voor, laten we eens gaan ruimen bij de hoogste instanties zoals; politici, justitie en politie. RUIM OP DIE BOEL en laten we dan met een frisse nieuwe wind een voorbeeldfunctie gaan geven aan de burgers. Een voorbeeld kun je alleen geven als je zelf clean en oprecht bent. Dan pas zal de jeugd en de bevolking gaan inzien dat er werkelijk goede bedoelingen zijn.
 
   
   
 
 
 
foto 2
 
 
   
   
   
 

Schrijf een E-mail naar onze partij

Email
Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering. 
Your e-mail will be processed in the order it was received, but if you get no response to your e-mail within 3 days 
please write/submit again.

Copyrights © 1993 -2014 - John Baselmans, All rights reserved. Updated Daily